Herresko

På udkig efter et par nye herresko? Køb sko online! Shop moderigtige sko til mænd online! Forny din garderobe med bl.a. et par trendy sneakers, klassiske business sko, oxford snøresko og støvler fra Malacus. Malacus er din online herre accessories og skobutik der byder på et væld af sko til mænd - herresko som tilføje dit outfit masser af karakter.

Sorter faldende

1-12 of 217

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
19

Sorter faldende

1-12 of 217

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
19

Sko til mænd

Når du kun vil shoppe et sted og går efter herresko af kvalitet og super kundebetjening! Så er Malacus den online herresko butik du skal gå efter. Et har fødder har altid krav på noget ordentlig fodtøj. Fodtøj der er behageligt og komfortabelt selv når vi tager festskoen på, skal den være behagelig at bære. Når du skal shoppe vintersko til mænd eller er på udkig efter et par fede sko til mænd finder du et stort udvalg online hos Malacus. Du har altid gratis returret og ombytningsret, hvis det viser sig, at den størrelse eller model du har købt er forkert.

Business sko til herre

Sorte og brune bælter er som accessories et must have til herregarderoben og skal gerne passe til farven i sko – ligeså meget som skjorten også er et must have i garderoben! Så er de klassiske business-sko til mænd er ligeså obligatoriske. De klassiske business sko med enten snøre eller monk strap er en pæn og præsentabel sko, som altid er flot at sætte til et jakkesæt eller habit. Der findes flere tidsløse modeller af business sko hos Malacus! Du kan finde den klassiske sorte business sko af læder og med lædersål – som du også kan finde en lidt billigere herresko af syntetisk læder. Et sikker valg til din garderobe er f.eks altid en Italiensk herre lædersko af klassisk udformning. En business sko behøver dog ikke kun at blive brugt når du har jakkesættet eller habitten på. Du kan sætte den klassiske brune eller sorte snøresko til dine jeans og ikke mindst så er det en perfekt dansesko, når der er lædersål under.

Herre fodtøj til efteråret og foråret

En lækker herre sneakers findes både i kanvas, læder og ruskind og ikke mindst i mange forskellige farver og modeller. Når du er til et casusal look når kulden går på hæld og foråret melder sin ankomst, så er dem frem med de fede sneakers. Fordelen ved sneakers til mænd, både kan bruges på jobbet men også når du har fri. Et par sneakers til mænd er smarte at sætte til dine chinos, jeans, shorts og lærredsbukser. Et par sneakers kan bruges både efterår som forår, det eneste de behøver er blot et par forskellige farver og modeller i garderoben. Du kan vælge sneakers med lav skaft til foråret og til efteråret en sneakers med høj skafte.

Lune vinterstøvler til mænd

Når efteråret og vinteren melder sin ankomst er det frem med herre støvlen. Der findes et væld af forskellige støvler til mænd som den berømte og klassiske chelsea støvle og herre støvle med lynlås, der er perfekt velegnet som en vinterstøvle. Når du kigger på herre støvler med lynlås til mænd findes der både den korte ankelstøvle. som den lidt højere model, der godt kan ligne vandrestøvler. Den klassiske lave støvle til mænd kan bruges til en dag på kontoret – hvor den høje støvle med en tyk sål er velegnet som en solid vinterstøvle.

Sommer sko til herre

Så er varmen kommet og nu skal fødderne luftes og i det lette fodtøj. Når du skal vælge let fortøj til foråret og sommeren er de smarte espadrillos til mænd og sandaler til mænd samt klip klappere et must have i garderoben og ikke mindst i kufferten når turen går sydpå. De lette herre espadrillos er fede til et par shorts og de lette klip klappere er er strandens must have fodtøj.