Mokkasiner | Damesko

Mokkasiner til damer er det oplagte valg, når du vil have en blød komfortable og klassisk sko. Shop mokkasiner til kvinder hos Malacus. Forkæl dine fødder med trendy dame mokkasiner i læder eller ruskind.

Sorter stigende

1-12 of 83

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
7

Sorter stigende

1-12 of 83

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
7

Mokkasiner til kvinder - klassiske sko

Mokkasiner er klassiske og er i dag en nyfortolkning af hvad mokkasiner til damer var før i tiden. I dag finder du mokkasiner som er både trendy og moderigtige og som er en lækker damesko, når du vil have en sko som er komfortabel og har en god pasform. Med mokkasiner til damer får du en klassisk sko som har et moderne udseende og respekt for den klassiske sko.

Mokkasiner har beholdt det oprindelig designs, hvor det er en sko som er nem at ”smutte” i.

Mokkasiner i læder og ruskind - Moderigtige damesko

Udvalget af mokkasiner til kvinder hos Malacus byder på en væld af mokkasiner i mange forskellige farver og i både ruskind og læder og med den sædvanlige gummisål, som gør at du får en sko som er blød og bøjelig og dermed yder dine fødder en stor komfort.

Moderigtige mokkasiner til damer – stilfuld hverdagssko

De mokkasiner som du finder i udvalget hos Malacus er i elegante helfarver som sort, beige og marineblå og mange andre forskellige trendy modefarver som pudderfarvet, rød, bordeaux og lilla. Du kan finde lige den mokkasin, som har den farve som vil passe til din stil. Og med en fed dame mokkasin kan du nemt upscale dit hverdagslook, nå du skal på arbejdet eller på cafebesøg.

Komfortable damesko

En par behagelige mokkasiner er et oplagt valg, når du skal på den store shopping tur med veninderne og med mokkasinerne på fødderne kan du nemt klare en hel dag i gågaderne. Om sommeren er mokkasiner en fin sommersko, som samtidig er feminin og et let sko, når du har sommerkjolen på.

Er du ikke til ballerinaer, kan mokkasiner let erstatte dem fordi designet er enkelt og klassisk og du har stadig et par flade klassisk sko på fødderne.