Sneakers | Damesko

Shop de fedeste sneakers til kvinder på nettet hos Malacus. Hos Malacus finder du sneakers til kvinder fra kendte internationale modemærker ,som kun har fokus på at forkæle dine fødder med de fedeste styles indenfor sneakers til kvinder. Sneakers sko til damer er en modeitem som præger gadebilledet. For med et par fede og smarte sneakers – enten du har en flad sneakers eller en sneakers med hæl, så er det en gummisko som er det en ”must-have” sko i garderoben. 

Sorter stigende

1-12 of 70

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
6

Sorter stigende

1-12 of 70

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
6

Køb fede sneakers online

Sneakers eller gummiskoen som den også blev kaldt - inden den blev en fashion modesko til damer - er ikke kun længere forbeholdt træningscentret, men bæres som enhver anden modesko og det har gjort den til en klassisk og populær sko for kvinder. De yderst behagelige og komfortable sneakers findes i et utal af variationer og forskellige stilarter som elegante, sporty, urban, vintage eller afslappet.

Vi har et bredt udvalg af sneakers til damer og du finder bl.a. sneakers til kvinder fra Nike, Coca Cola, Giuseppe Zanotti, Aquazurra Firenze, Valentino, Olo, Vionette Paris, Robert Clergerie Paris, Marni, Golden Goose og Versace 19.69.

Specielt lige netop de italienske sneakers fra Versace 19.69 er værd at lægge mærke til, da de er klassiske sneakers med et italiensk design, som du ikke finder andre steder. Er du til vintage sneakers er Golde Goose et super fedt brand og det er en sneakers dame brand du skal holde øje med - for de vinder mere og mere frem i gadebilledet. Går du efter mere sporty sneakers er Nike er utroligt populært mærke fordi de har utrolig mange års erfaring indenfor sneakers moden.