Stiletter til damer ☆

Hos Malacus finder du et stort udvalg af moderigtige stiletter "Stiletto". Stiletter til kvinder i mange forskellige farver lige fra sorte stiletter til blå, rosa og gule smukke stiletter. Og ikke mindst sølv stiletter med glimmer eller sten! Shop moderne og klassiske stiletter fra kendte mærker og sæt spotlight på dine fødder. Vil du være lækker, når du går med stiletter? Se guiden til hvordan går man med stiletter - vist af professionel model!

Sorter stigende

1-12 of 151

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
13

Sorter stigende

1-12 of 151

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
13

Stiletter Pumps

Hos Malacus finder du stiletter og pumps stiletter. Hvad er pumps stiletter? Pumps stiletter er et nyere udtryk som dækker over 2 skotyper – Pumps og Stiletter. De to smelter sammen og på den måde er der skabt en helgardering for en kvinde sko med hæl. Stiletter er designet med en høj hæl og det er helt op til dig hvilken hæltype du vælger. Det kan være stiletter med plateau, tyk hæl, blokhæl, spids hæl, tragtformet hæl, kilehæl eller wedge. Når det kommer til pynten og detaljen på stiletten finder det et utal af muligheder – du kan finde stiletter af læder, kunstlæder, patentlæder, velour, fløjl, stof og med blonder, metal, plastik og satinstof. Særligt stiletter med satinstof er en ofte benyttet galla sko til kvinder og som festsko med høj hæl.

Stiletter sorte

Er du til lidt mere larm på din stilette i stedet for de helt klassiske sorte eller blå stiletter – så kan du gå efter stiletter med snøre, pels, nitter, glimmer, glitter, pomp poms, perler, sten og mange andre spændende detaljer. Du kan finde stiletter med rem som f.eks. de klassiske sorte stiletter med rem og stiletter med snøre og de helt lukkede med spids snude eller rund snude.

Moderigtige stiletter til dig!

Valgmulighederne indenfor den dejlige verden af damesko – er uendelig! Og hos Malacus finder du så mange forskellige spændende stiletter i så mange forskellige farve lige fra de klassiske nude og beige stiletter, til blå og gule stilletter og til rosa og pink stilletter. En verden af farve eksplosioner – Gå på opdagelse og invester i den mest feminine sko til kvinder dun kan finde i en skobutik. 

Stilet sko?

"Kært barn har mange navne" siger man! Når du leder online efter butikker med stiletter, finder du både højhælede sko, stilet sko og høje stiletter. Stiletter er en sko med en lang tynd hæl. Hælen på en stilet kan i mange tilfælde variere fra 5 til hele 18 cm. Når stiletten er under 5 cm. går den ofte under at være en sko med Kitten hæl. De høje stiletter er en højhælet sko som kræver øvelse at gå i, da kroppens vægt i mange tilfælde ofte ikke kun hviler på fodsålen. Kroppens vægt hviler ofte på siderne og på oversiden af din fod, når du gå i en stilet og derfor er det vigtig at gå rigtig i de højhælede, så du ikke ødelægger dine fødder.

Smukke og fede stiletter – giver en selvsikker udstråling

Det er en kunst at have en smuk gang, når man går i stiletter. Når kvinder vælger de smukke og fede stiletter er det fordi det gør noget godt for gangen, den feminine udstråling og stilen - det giver en selvsikker udstråling. Og ikke mindst de høje hæle giver længere ben og en pæn kropsholdning.

Hvordan går man i stiletter?

Mange gør den fejl når de går i stiletter, at de går som når de har flade sko på - de sætter først foden fladt ned. Og det gør ikke noget godt for din gang eller fod - du får kun ømme fødder af det.

I stedet for at sætte foden først ned, skal du sætte hælen ned først og lade tæerne følge med. Det ser mere naturligt ud og giver en smuk gang. Det er svært at tage store og lange skridt i de højhælede stiletter – ta’ derfor kortere skridt så får du en bedre balance og vil gå mere sikkert. Og for guds skyld! Undgå brosten og revner mellem fliser, det er en stilethæls værste fjende. Du kan ende med at sidde fast med hælen og med den risiko for at hælen brækker af din sko.

Kunsten at gå pænt i stiletter

Så langt så godt. Du skal gerne have en yndefuld gang og derfor skal du ikke skynde dig. Du skal ikke have travlt - gå langsomt men stilsikkert, når du har høje hæle på. Undgå at miste balancen og ta’ endelig ikke små trippende skridt, da det nemt kommer til at se fjollet ud. En rolig sikker gang vil helt automatisk give et mere selvsikkert look. Er du ikke vant til de høje hæle eller nybegynder, kan du øve dig derhjemme. Som man siger "øvelse gør mester" Og mester skal du være for at gå yndefuldt i stiletter.

Sikker gang i stiletter

Når du går stille og roligt på moderne stiletterne skal du læne dig en smule tilbage – da det giver et komfortabelt look når du går på de høje sko. Og kig op – går du og kigger ned, kan du miste balancen – øv dig i at gå i en lige linje og kig op samtidig. Når du går, kan du altid bøje din fod lidt i skoen hvis du føler du glider. På den måde fylder din fod skoen ud og stiletten vil sidde mere fast og dermed er den også nemmere at gå i.

Hvilken farve stiletter?

Når du skal finde stiletter der passer til en blå kjole eller nye stiletter til den sorte kjole, skal farven gerne være i samme nuance som kjolen. Alternativt, som moden indikerer mere og mere - skab din egen stil og vælg en fed kontrastfarve. Vil du have dine ben skal syne længere er de beige stiletter perfekt - det er også de stiletter der går under hudfarvede stiletter. Er du til lidt mere sjov er sølv stiletter og guld stiletter med glimmer eller sten de perfekte stiletter til nytår. Går du efter sommer stiletter er stiletter med rem et oplagt valg - så er du også sikker på ar fødderne ikke bliver varme.

Online skobutik – Gratis ombytning og returret hos Malacus

Og som det sidste men vigtigste når du skal købe nye stiletter – Køb stiletter som passer til din fod. Når du køber stiletter må de ikke være for små, da de kommer til at klemme dine fødder – er de for store, vil de svuppe i hælen. Vælge stiletter der er behagelige.

Sådan går du i høje hæle - Guide til stilsikker gang på høje hæle.