Stiletter til damer

Der findes ikke noget mere elegant end et par smukke stiletter i eksklusivt design på skohylden. Enhver kvinde, har eller har haft et par stiletter i garderoben. De er et must-have, når du skal have en flot festkjole på eller hvis du gerne vil føje et super feminint touch til dit hverdagslook.

Sorter faldende

1-12 of 235

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

Sorter faldende

1-12 of 235

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

Nye stiletter til skohylden

Det skal ingen hemmelighed være, at kvinder elsker alle former for sko. Når foråret og sommeren nærmer sig, er det en oplagt mulighed for at anskaffe sig et par nye smukke stiletter til skoskabet.  Du kan endeli forkæle dig selv med et par stiletter i de nye trendy farver som præger sæsonen lige nu. I 1974 relancerede Manolo Blahnik de smukke stiletter og da Sex and The City blev kendt, blev stilettet for alvor én must-have item i garderoben.

Og ikke mindst de flotte stiletter fra Manolo Blahnik blev verdenskendt, da det var favorit stiletten i TV-serien. Hos Malacus finder du smukke stiletter fra Italien i mange forskellige farver, modeller og med mange forskellige mønstre. Et er dog kendetegnet for alle stiletter og det er den tynde høje hæl som er over 8 cm. Shop stiletter til din lette sommerkjole, dine jeans eller til dit feminin buks, som du bruger på jobbet. 

Føler du dig engang imellem som Bambi på isen, når du tager de højhælede på, så har det danske modeblac "COSTUME" en rigtig god guide til hvordan du går let og elegant på de høje hæle - læs artiklen