Pumps & Stiletter | Damesko

Højhælede sko kan hæve alle slags look. Med et par pumps stiletter kan du få et feminint look og stadig have behagelige højhælede sko i garderoben. Shop pumps og stiletter i mange farver – sorte, beige eller vælg lidt mere i øjefaldende farver som gule og pink pumps stiletter. Se udvalget af højhælede sko til kvinder hos Malacus.

Sorter stigende

1-12 of 271

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
23

Sorter stigende

1-12 of 271

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
23

Pumps Stiletter til kvinder

Der findes en verden af mange forskellige pumps eller højhælede sko til damer. Du kan finde pumps med forskellige højde hæle som lav eller høj hæle og er du ikke til tynde og spidse hæle kan du finde pumps med plateau, kilehæl, blokhæl eller wedge – som er mere sikre at gå i.

Hvad er pumps?

Pumps kommer med en lukket hæl, som støtter din hæl. De har ingen rem, ingen snøre eller form som kan holde dem fast på din fod. De er en højhælet sko som er nemme at tage på – de sidder løst og behageligt om din fod. Du finder pumps med mange forskellige snuder, som regel med en rund snude – dog er der også kommet pumps til med spids snude.

Moderigtige pumps

Tiden skifter og der har aldrig været så mange forskellige modeller at vælge imellem af pumps. Der kommer hele tiden nye designs og det betyder du i dag kan købe moderne pumps stiletter med rem eller med snøre og spænder som er ment som pynt på skoen.

I gamle dage blev de højhælede pumps benyttet mest som dansesko fordi de både var praktiske og sad godt på foden. De blev benyttet som en festsko med lav hæl

Moderne pumps stiletter

I dag er pumps og stiletter det samme og derfor kaldes de ofte pumps stiletter som en betegnelse som en sko med hæl. Designet er med tiden smeltet sammen da mange kendte designere bl.a. Christian Louboutin har taget den klassiske pumps og sat stilet hæl på.

Sorte højhælede sko – og blå pumps

De klassiske sorte pumps stiletter er at finde i enhver kvindes hjem. Og det er de fortrukne damestiletter når man tager den sorte kjole på. Men der findes så mange andre spændende farver som de gule pumps, sølv pumps, beige pumps, rosa pumps og pumps med blomster, glimmer og glitter, sten og metallic look.

Lækre pumps – Smukke pumps til din garderobe

Hos Malacus kan du købe sorte pumps stiletter med rem, sorte pumps stiletter, stiletter pumps i sølv og guld – skønne stiletter pumps sko med mange forskellige mønster som blomster og tern. Smukke pumps stiletter i mange typer materialer som ruskind, læder, kunstlæder og satin stof. Du kan finde festsko og gallasko som passer til nytår og når du bare skal være festlig og feminin.