Damesko | Modetilbehør fra kendte mærker

Shop sko til damer som lange støvler, ankelstøvler, sneakers, snøresko, sandaler, pumps, stiletter og ikke mindst feminine flade sandaler. Køb sko online! Malacus byder på en fantastiske verden af sko til damer! Lad sin skohylde bugne af forskellige typer damesko fra Malacus. Shop amok og forkæl dit shoppinggen med de skønneste dame sko hos Malacus! 

Sorter stigende

1-12 of 1140

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
95

Sorter stigende

1-12 of 1140

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
95

Sko til kvinder - Must-Haves til skohylden

Hos Malacus.dk finder du fantastiske sko til damer fra nogle af de førende skomærker som laver damesko. Du kan finde støvler, høje hæle, pumps, ballerinaer, sandaler og sneakers der passer ind i enhver kvindes garderobeskab.

Klassiske damesko til jobbet

Skal du på job? Har du mulighed for at shoppe løs mellem finder et bredt udvalg af klassiske oxford damesko, sko med monk strap, snøresko eller dame sneakers– alle behagelige damesko med en flad hæl, så du ikke bliver træt i fødderne. Du kan dog også vælge det lidt mere feminine look og sætte et par ballerinasko til dit outfit. Der er også den mulighed at vælge at tage et par lækre bløde ruskinds eller læder loafers på fødderne – noget dine fødder vil elske dig for! Har du det bedst med lidt hæl på din sko? er der en stort udvalg af pumps med en lav hæl eller en mellemhøj hæl og i de mest klassiske farver som sort, grå, blå og hudfarvede.

Pumps og stiletter i alverdens farver og modeller

En kvindes skohylde skal som udgangspunkt indeholde de sorte klassiske stiletter, et par nude stiletter og blå pumps. Når du har disse dameko i garderoben kan du lege med de de mange farver og mønstre som findes indenfor pumps og stiletter. De højhælede damesko kan fås enten som et lukket pumps, med open toes eller rem. Beige og hudfarvede pumps og stiletter går til alle farver og er med til at dine ben synes længere og smallere. Er du til mere behagelige pumps er de lette pumps med lav hæl og rem og højhælede sko klart at foretrække, da de har en hæl og komfort, som gør du kan holde ud til at have dem på hele natten. 

Støvler og støvletter til at holde varmen

Når der er lidt koldt for fødderne er støvletter og ankelstøvler det perfekte valg til foråret og efteråret, da de er en lidt lettere damstøvle og også kan bruges indenfor på jobbet. Når kulden for alvor melder sin ankomst er en vinterstøvle et must have! Den kommer i mange forskellige modeller og du kan finde damestøvler som kommer med både et kort skaft og langt skaft. En populær støvle er bikerstøvler som kommer med både snøre og smarte spænder og nitter. Det er en fed kort damestøvle som kan tilføje et fedt råt look til selv den mest feminine korte vinterkjole eller leggings.

Når sommerskoen skal findes frem

Til din sommer kjole kan du vælge mellem flade sandaler og de højhælede sandaler med kilehæl og rem eller de mere komfortable sandaler med chunky hæl, der er mere komfortable til et par varme sommer fødder. Når du føjer lidt hæl til dit look, får dit look straks et anstrøg af femininitet. Sommerens skohylde har ofte plads til et par flade ballerinasko med enten en rund eller spids snude. Den spidse tå giver et mere sofistikeret look og trenden i udlandet viser at både pumps og ballerinaer med en spids snude hitter i modebilledet.