Trussardi

Trussardi tasker og sko er det ultimative italienske accessories at føje til en dame eller herre gardeorbe. Forny din garderobe med skønne trussardi businesstasker, skuldertasker i klassisk design, crossover taske til en travl hverdag. Herresko og damesko fra Trussardi er et sikkert hit at sætte sammen med en Trussardi taske.

Sorter stigende

1-12 of 70

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
6

Sorter stigende

1-12 of 70

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
6

Trussardi tasker og sko

Trussardi byder på en verden af lækre og klassiske tasker til mænd og kvinder. Italienske tasker fra Trussardi passer til enhver smag. Udvalget af tasker spænder bredt lige fra funky og prisvenlige tasker til de eksklusive veldesignet tasker og sko. Trussardi er af høj italiensk kvalitet og kendt for deres enkle design der ligner meget det skandinaviske design. Er du på jagt efter en crossover taske, rejsetaske, skuldertaske eller pung har du mulighed for at finde det hos Malacus.

Trussardi tasker til enhver lejlighed

Kvinder elsker tasker og det har vi nævnt før – det ved vi. Men en taske er simpelthen en uundværlig accessory item for enhver kvinde. Og jo flere forskellige typer tasker jo bedre! Derfor kan du også finde mange forskellige Trussardi tasker til damer som en enkelt skuldertaske med en lille taske indeni – til alt det løse. En lækker håndtaske, som oser langt væk af funky og fed stil med nitter og aftagelig skulderrem er også en oplagt taske at have i taskeudvalget. En taske kan sige meget om en person og derfor bruger mange kvinder tasker som et modetilbehør for at understrege deres personlige stil. Når du er til det enkelte look, som en lækker Hugo Boss kjole, så vil en Trussardi taske være en flot taske at sætte til dit Boss sæt. Taskerne i en kvindes garderobe kan have mange forskellige farver og af f.eks læder, ruskind og kunstlæder også kaldet imiteret læder. En basis taske i garderoben er altid sort, da de fleste kvinder ejer ”den lille sorte” og det kræver en lækker sort taske med guldkæde eller en sort clutch – så er du nemlig godt klædt på og får et eksklusivt look. Til den lidt større hverdagstaske som en business taske til kvinder eller en skuldertaske skal der selvfølgelig være en pung i samme mærke – nemlig Trussardi.

Trussardi tasker til mænd

Mænd går efter et mere klassiske og enkelte design og her kommer en Trussardi taske til mænd ind i billedet. Trussardi herre tasker er enkle og har det skandinaviske look i designet. Enkelt og ikke for prangende. Og så er det en funktionel taske til mænd. I udvalget af tasker, finder du rygsække til mænd, rejsetasker og smarte businesstasker. Business tasker til mænd som går efter det enkelte design og hvor der er plads til mange dokumenter og en bærbar. Det er italienske business tasker til mænd, som vil være perfekte til et jakkesæt. De mere casual tasker til herre fra Trussardi er oplagte at bruge til rejser, sport og arbejde.

Trussardi sko til herre og damer

Når du går efter italienske sko er Trussardi et mærke, som du ikke må gå glip af. Vi er selv helt vilde med dem. De er behagelige at have på og så oser de langt væk af italiensk design. Det er italienske sko, der er populære og som du finder i mange populære magasiner i Italien. Har du været turist i Italien, har du helt sikkert set en Trussardi butik. En butik som bugner med accessories og ikke mindst sko. Forskellige skotyper som sneakers, businesssko, pumps, sandaler og mange flere spændende modeller i alverdens smukke farver og designs.

Gå på opdagelse og find din favorit taske eller sko fra Trussardi hos Malacus.