Roberto Cavalli

Roberto Cavalli har med sine forskelige kollektioner som Just Cavalli og Cavalli Class designet tidsløse tasker, bælter, solbriller og andet lækkert accessories til kvinder og mænd. Føj Cavalli Class tasker til dit Roberto Cavalli tøj, når du skal fuldende din stil. 

Sorter stigende

1-12 of 115

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
10

Sorter stigende

1-12 of 115

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
10

Roberto Cavalli - trendsættende modetilbehør

Italienske tasker, solbriller, bælter, tørklæde og andet accessories fra Roberto Cavalli er det perfekte moderne mode tilbehør til dit tøj. Roberto Cavalli har med sine mange forskellige kollektioner som Cavalli Class og Just Cavalli skabt tasker, solbriller og bælter der er til at betale. Sammen med den eksklusive kollektion Roberto Cavalli oser det langt væk af italiensk luksus, der er klassisk og tidsløst. Det er et mærke som siden 1970’erne har klædet mange kvinder og mænd på i kvalitets tøj og accessories. Designet er anerkendt over hele verden og har i over 40 år budt på mange forskellige banebrydende designs, som har været til stor inspiration for mange andre store mærker i modebranchen.

Cavalli Class - Har tasken til din kjole

Roberto Cavalli er for dig, der leder efter en taske til din selskabskjole, gallakjole eller aftenkjole – men det er absolut også et mærke, som designer lige den taske, som vil være fed til et par skinny jeans. Sæt en feminin taske til dit rå outfit og få den stil som Roberto Cavalli er kendt for. 

Accessories & Vodka - Just Cavalli

Roberto Cavalli er ikke blot kendte for sin store kunnen indenfor tøj, sko og accessories, men er også kendt for sine eksklusive design til indretning, vine og parfume og selvfølgelig den kendte vodka.

Cavalli Class - trendy og moderne tasker og solbriller

Med en taske, solbrille, bælte eller sko fra Roberto Cavalli er der tænkt på at brandet vil klæde dig eksklusivt på, så du fremstår med en flot stil der fremmer din personlighed og yder dit tøj stor elegance. Hvis du er til lækkert unikt modetøj er Roberto Cavalli – det mærke du skal vælge, når du går efter det accessories som vil klæde din stil. Gør som andre trendsættende jetsetter og vælg Roberto Cavalli, Cavalli Class og Just Cavalli.