Michael Kors - Accessories til dig!

Shop de populære Mikael Kors tasker online hos Malacus. Nu har du muligheden for at købe Mikael Kors tasker, punge og rygsække som du ikke finder andre steder, da vi får dem direkte fra leverandør i Italien. Er tiden til du skal have udvidet din samling af smukke og lækre tasker fra Michael Kors, kan du finde mange forskellige modeller i fede designs og mønstre hos Malacus.

Sorter faldende

1-12 of 21

Side:
  1. 1
  2. 2
2

Sorter faldende

1-12 of 21

Side:
  1. 1
  2. 2
2

Michael Kors er den førende amerikanske modedesigner indenfor luksus tilbehør og sportstøj. Virksomhedens arv er rodfæstet i deres produktion af poleret, slank, sofistikeret amerikansk sportstøj med en jet-set attitude. Deres mission er at bringe vores vision om et alle kvinder og mænd i hele verden kan føje en luksus livsstil til deres liv. Deres produkter, symboliserer en høj standard af kvalitet. Og kollektionen omfatter tøj, tilbehør og skønhed. Michael Kors livsstil-drevet virksomhed omfavner de højeste standarder for kreativitet, kvalitet, teknologi og menneskelige ressourcer. Det ikoniske brand Michael Kors leverer de skønneste tasker og accessories direkte til dig hos Malacus. Tasker som er perfekte til at fuldende din garderobe. De giver dig det bedste fra den internationale modeverden og de flotte tasker af læder er et flot supplement til dit look.

Når du har en taske fra Michael kors er brandet en garant for et holdbart look i mange år. Både i kvalitet og design. Det er en designer som har styr på de mange trends rundt i verdenen og tager de hotteste tendenser til nye højder når de ny fortolker dem i deres taske design. Du findertasker fra Mikael Kors i Premium materiale og et elegant snit som med sin perlerække af flotte taske modeller i forskellige farver, modeller og størrelser – vil passe ind i din garderobe. Michael Kors har talent for de små og glamourøse detaljer og skaber med hans kollektioner et personligt udtryk i de lækre tasker som gang på gang bliver spottet som en populær håndtaske i gadebilledet og i alle de fede forskellige streetstyles under de internationale modeuger. Se udvalget af sorte håndtasker, blå små tasker eller clutch som er skabt til perfektion.