Lacoste

Lacoste sneakers og solbriller er et fedt modetilbehør at føje til din garderobe. Køb Lacoste sneakers til mænd og sæt det sidste touch til din stil. Sæsonens fede sneakers og solbriller er et moderne accessories til din stil.

Sorter stigende

1-12 of 18

Side:
  1. 1
  2. 2
2

Sorter stigende

1-12 of 18

Side:
  1. 1
  2. 2
2

Lacoste til mænd og kvinder

Lacoste sko og solbriller er populært accessories til din garderobe. Det berømte modemærke med ”dillen” eller krokodillen er et veletableret mærke i modebranchen, da det startede tilbage i 1933 af René Lacoste.

Lacoste står for solbriller, sko og tøj i sporty design og kan gå til ethvert casual look. Det er et mærke som er nemt at kende på den karakteristiske og genkendelig logo – den grønne krokodille!

Når du køber accessories eller tøj fra Lacoste erhverver du dig modetilbehør eller tøj som har et eksklusivt look og som ofte har spændende detaljer og spændende farvekombinationer. Lacoste er synonym med produkter af høj kvalitet, perfekt pasform og de bedste materialer.

Hos Malacus finder du accessories til garderoben fra Lacoste. Køb sneakers, solbriller og andet lækkert tilbehør til din garderobe fra det populære brand. Få et stilfuldt og sporty look med det succesfulde mærke.