Tilbud

Shop mærkevarer på tilbud fra international designere til nedsatte priser hos Malacus. Er du på jagt efter en ny designer taske til en billig pris er det nu du skal slå til - ofte er der kun én tilbage! Se vores designer udsalg til kvinder & mænd og shop fantastisk lækkert accessories på tilbud.

I vores accessories udsalg finder du mange spændende sager som tasker på tilbud, - billige og lækre tasker til kvinder. Smukke sandaler på tilbud, som også er aktuelle i næste sæson. Til herre finder du også herresko på tilbud og måske kunne du være heldig at finde et par billige business sko. Alt sammen online udsalg, som er nemt og tilgængeligt 24/7. Elsker du designertøj? Er du kvinde? og går efter udsalg? Så er Malacus et pålagt sted at spotte ud! Som mand, kan du finde lækre herretasker på tilbud Masser af lækkert udvalgt accessories til mænd, der går efter et godt udsalg.

 

 

Online designer udsalg på accessories
Hos Malacus finder du et bredt udvalg af accessories på tilbud. Lækre designer mærker på tilbud.

Du kan købe designer varer, til en yderst fordelagtig pris, som du ikke finder andre steder på nettet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten – alt er i den højeste kvalitet. 

Har du husket at tilmelde dig vores nyhedsbrev?

Tilmelder du dig får du 10% rabat i velkomstrabat, som du kan bruge på alle de nye varer som er på vej hjem. Når du tilmelder dig får du adgang til vores "lukkede" kampagner, som kun du har adgang til med gode rabatter også på allerede nedsatte varer, Vi spammer vi dig ikke!

Velkomstrabat kode kan ikke bruges på nedsatte varer!