Jeg vil sende mit køb retur

 
Hos Malacus har vi gjort det nemt for dig at returnere dine varer, hvis du fortryder.

Du har en periode på 30 dage til at sende din vare(r) gratis retur til os - 14 dage til at fortryde og 14 dage til et returnere. Blot varen ikke er brugt, får du altid det fulde købsbeløb tilbage jvf. Malacus vilkår & betingelser

PS. husk at give os besked om du ønsker at sende retur via telefon eller mail til kundeservice@malacus.dk

Er det til en gave, har modtageren også mulighed for at returnere gaven uden omkostninger og ligeledes få pengene udbetalt ved bankoverførsel eller MobilePay. Vi vedlægger altid et byttebevis, som gavemodtager kan benytte ved returnering. SEND GRATIS RETUR VIA VORES RETURPORTAL.

Ved at bruge vores Returportal kan du hente din returlabel og fortrydelsesformular ganske gratis.

▶︎ ÅBEN RETURPORTAL  
( Nyt vindue åbner, hvor der står Pakkelabel - 100% sikker at bruge - krypteret SSL forbindelse )
 

 
NYTTIGE OPLYSNINGER
 
Hvornår får du dit returbeløb retur?
Senest 2 arbejdsdag efter returvaren er modtaget jvf. Malacus handelsbetingelser. Når dit returkøb er godkendt, krediteres varen og kreditnota sendes pr. mail til dig. Ved kreditering overføres returbeløbet automatisk til det kreditkort, som blev benyttet ved købet af varen. Der kan gå op til 5 bankdage før du kan se returbeløbet. 

Sådan foregår returnering via vores returportal:

1. 
Bestil returlabel via vores returportal her

2. 
Print den tilsendte fragtlabel og pak dine varer forsvarligt ind. Tildæk eller fjern den oprindelige forsendelsesetiket samt gamle stregkoder fra pakken og sæt den nye fragtlabel på. Husk også at udfylde fortrydelsesformular og læg den i returpakken sammen med varen.

BEMÆRK: Ved returnering af sko, må skoæsken ikke alene bruges som forsendelsesæske.

3. 
Send kvttering/returskemaet sammen med de(n) vare(r), du ønsker at returnere. 

4. 
Sæt fragtlabel på pakken.

BEMÆRK: 
Hvis du ikke anvender den tilsendte returlabel er du selv ansvarlig for dine varer, indtil de når vores lager. Husk at bede om en kvittering, når du afleverer din pakke hos GLS, således at din pakke er forsikret. Det er gratis at returnere din pakke, når du anvender returfragtlabel fra GLS via vores returportal.

5. 
Send din pakke fra den GLS pakkeshop du foretrækker. Når din returpakke er afsendt, kan du spore den via GLS hjemmeside: http://gls-group.eu/DK/da/find-pakke?match=. Du modtager altid en kvittering, når vi har modtaget din returpakke.

UAFHENTET PAKKER DER KOMMER RETUR - uden vi har fået besked!
Uafhentet pakker (køb) der kommer retur, uden Malacus er gjort opmærksom på at fortrydelsesret ønskes benyttet, faktureres for alle leveringsomkostninger.
 
Skriv til os Returadresse
kontaktservice@malacus.dk Malacus
  Søndergade 20
Ring til os 9000 Aalborg
+45 30 30 96 24  
   
Åbningstider på telefon Nyttige links
Man - Torsdag 10-15 Handelsbetingelser
Fredag 10-13 Reklamation