Om os

HVEM ER VI?

Malacus.dk er en dansk online shop, som forhandler accessories fra internationale kendte designer til mænd, kvinder og børn.

Hos Malacus arbejder vi konstant på at skabe den bedste shopping oplevelse for dig, og vi sætter en ære i at udøve den bedst mulige kundeservice. Vi tilbyder accessories fra kendte designere som bl.a. Bottega Veneta, Gucci, Prada, Manolo Blahnik, Miu Miu og Valentino.

Vi har nul-tolerance overfor kopiprodukter!

Vi har en meget striks nul-tolerance politik overfor kopivarer og får vi på nogen måde mistanke om kopivarer ved vores leverandører, tager vi kontakt til varemærkets advokat, for at få afklaret de immaterielle rettigheder. For at undgå dette, har vi valgt leverandører fra EU lande der allerede har en lov omkring kopivarer.

VORES HISTORIE
 

Bag Malacus.dk står Betina Mikkelsen, og med Malacus ønsker hun at give de besøgende mulighed for at shoppe sofistikerede, eksklusive designer brands og ikke mindst at give danskerne mulighed for at shoppe lokalt - så de ikke længere skal shoppe på de store internationale sites når de vil købe designer accessories fra de store modehuse. 

VELKOMSTBONUS

Alle kunder der tilmelder sig vores elektroniske nyhedsbrev, får 10% i velkomstrabat på deres første køb - Gælder ikke på nedsatte varer!

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet får du ikke blot en velkomstbonus - du er også den første, der bliver inviteret til vores særlige kampagner, som ikke offentligøres - men som kun er for dig, der er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Vi glæder os til at vise dig vores spændende udvalg.

Mange hilsner fra Betina Mikkelsen