Tasker til hverdagen til damer - Nyheder

Det gør ikke noget at hverdagen lugter lidt af luksus – og når nu tasken er kvindens bedste ven – hvorfor så ikke væge en lækker taske til hverdagens mange opgaver. En hverdagstaske, kan være den taske du bruger på arbejder, shopper tasken når der skal handles. Særligt i dag er en shoppertaske yderst populær, da den er den perfekte taske til hverdag og arbejdsbrug, da der nemt er plads din computer og måske regntøj – når du er på farten.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Klassiske feminine hverdagstasker til kendte mærker

En lækker hverdagstaske er med til at pifte en kedelig dag på. Din hverdagstaske skal være stor og rummelig og ikke mindst anvendelig – og så gør det jo heller ikke den er smuk og smart. Se udvalget af de nye smarte sorte hverdagstasker eller måske er du til en helt anden farve som en fræk rød, den diskrete beige eller brune.

Hos Malacus finder du et stort udvalg af tasker som er perfekte til din hverdag om du skal ud og handle eller tasken skal bruges på jobbet. Vi leder alle sammen efter lige nøjagtig ”den taske” og det er ikke nemt, skal vi hilse at side.

Det er ikke nok tasken er praktisk og kan rumme hverdagens krævende grej for os kvinder. En hårlak, make-up pungen, neglefilen, læbepomaden og læbestiften. Tasken skal være lækker at se på og når vi tager den frem, så skal vi kunne mærke følelsen af luksus.

Det finder du hos os! Se det store udvalg af alle taskerne her.