Kundeservice

Åbningstider i kundeservice:

   
Mandag 09:00 - 15:00 & 18:00 - 20:00
Tirsdag 09:00 - 15:00 & 18:00 - 20:00
Onsdag 09:00 - 15:00 & 18:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 15:00 & 18:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 13:00
Lørdag LUKKET
Søndag LUKKET
   
Lukket i kundeservice mellem kl. 15:00 og 18:00 på alle hverdage.
   
Forkæl en du holder af med et Gavekort fra Malacus!
Køb gavekort her 
 
Kontakt Kundeservice
Tlf: +45 30 30 96 24
Mail: kundeservice@malacus.dk
 
Hovedkontor:
Malacus ApS
Søndergade 20
DK-9000 Aalborg C

Malacus er medlem af FDIH
(Foreningen for Dansk Internet Handel), som kun optager danske virksomheder!
 
 


Ofte stillede spørgsmål

 

Koster det noget at sende retur, hvis jeg har fortrudt købet eller vil ombytte?

Det er gratis for dig at sende en vare retur, hvis du har fortrudt dit køb eller ønsker varen ombyttet, når du benytter vores returportal.
 

Skal jeg betale porto? 

Nej! Vi leverer altid gratis til både GLS Pakkeshop, privatadresse eller arbejdsadresse.
 

Hvad er leveringstiden?

Du kan altid se hvad leveringstiden er, da vi har skrevet det under varebeskrivelsen. Vores normale leveringstid er 2 - 5 hverdage, hvis ikke der er påvirkning fra helligdage eller andre lukkedage i Danmark eller hos vores leverandører i Italien. Der kan også forekomme travlhed hos vores leverandør i Italien som kan påvirke vores leveringstider. 

Bliver din vare forsinket, så leveringstiden er mere end 5 dage, kontakter vi dig ALTID og informerer om dette!
 

Jeg ønsker mere information om en vare, hvad skal jeg gøre?

Skriv til os på mail eller chat med os i chat funktionen nederst til højre.
 

Er det sikkert at bestille online hos malacus.dk?

Ved din bestilling godkendes dit betalingskort automatisk hos PBS via en sikker server hos DIBS. Alle oplysninger sendes i krypteret form. Du løber derfor ingen risiko ved at handle hos malacus.dk! 
Vi har desuden SSL certifikat på malacus.dk og det betyder ALLE oplysninger som du indtaster på malacus.dk er krypteret.
 

Har jeg 14 dages fortrydelsesret?

Ja, når du handler med malacus.dk har du ALTID 14 dages fortrydelsesret, hvis du ombestemmer dig for købet, kan du altid sende varen gratis retur til os.
 

Kan man se Jeres varer?

Det kan du desværre ikke, da vi ikke har en fysisk butik.
 

Er alle Jeres vare 100% ægte?

Alle varer på malacus.dk er 100% autentiske og ægte. Vi har en meget striks nul-tolerance politik overfor kopivarer! Vi handler kun med leverandører fra Italien, Frankrig og Portugal, som er de eneste lande i verden, der har én nul-tolerance lovgivning overfor kopivarer for at beskytte deres kendte designer varemærker.
 

Hvor længe er de gældende priser på malacus.dk aktuelle?

Vi redigerer løbende produkter og priser, hvorfor varens pris kan varierer fra dag til dag. Men fra det øjeblik du bestiller en vare, vil den blive solgt til den anførte pris ved betalingstidspunktet, også selvom prisen evt. efterfølgende bliver ændret. Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisfejl.
 

Jeg vil gerne returnere en vare.

Du har altid 14 dage til at fortryde, bytte eller returnere din vare fra den dag du har modtaget varen. Hvis du vil sende retur fordi du har fortrudt, vil bytte eller returnere din vare, skal du give os utvetydigt besked på den måde du finder nemmest! Dernæst henter du en fragtlabel og standard fortrydelsesblanket via vores returportal. Standard fortrydelsesblanket kan du bruge til når du har fortrudt, ønsker ombytning. Når vi har modtaget varen, udbetaler Malacus pengene direkte til det kort, som du brugte til at bestille med på malacus.dk. Har du ønsket at ombytte din vare, så vil du modtage besked, når den nye vare er på vej til dig.
 

Der er en mangel eller fejl på min vare.

malacus.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel forekomme fejl eller skader på en vare, gives der i henhold til købelovens bestemmelser en reklamationsret i 24 måneder. Dette betyder, at du kan klage over fejl og mangler inden for denne periode. 
 

Hvor er min pakke?

Når din vare afsendes sender vi en mail med trackingnummer fra GLS - her kan du følge din pakke efter ca. 5 - 12 timer. 
 

Hvad med gavekort fra malacus.dk?

Har du været så heldig at få udstedt et gavekort til malacus.dk, skal du indtaste den på siden, hvor du kan se din kurv.
Gavekort udstedt af malacus.dk ApS har en gyldighed på 12 måneder fra udstedelsesdatoen. Derefter vil de blive deaktiverede uanset om der er værdi på kortet eller ej!
 

Kan jeg købe julegaver på malacus.dk? 

Du kan købe dine julegaver fra. d 20/11-2017 og indtil d. 18/12-2017 - De kan byttes og returneres frem til d. 15/01-2018 via malacus.dk returportalen. Når du står under checkout, kan du markere det er en julegave. Vi har udvidet leveringstiderne til 3 -7 hverdage i november og december pga. juletravlhed.
 

Pakker i gaver ind og hvad med hvis gaven skal byttes? 

Ja vi pakker gratis gaver ind! Når du står under "Checkout" skal du markere om varen er en gave og ønskes indpakket. Vi vedlægger byttebevis. Når du giver en gave fra Malacus.dk har modtageren 14 dage til at fortryde eller bytte fra den dag du fik pakken leveret. På byttebevis noterer vi startdatoen fra de 14 dages fortrydelsesret - så modtager altid ved hvornår de 14 dages fortrydelsesret starter.