Kom i kontakt med os

Kunderservice Direktør
Telefon +45 30 30 96 24 Betina Mikkelsen
kundeservice@malacus.dk  betina@malacus.dk 
   
Telefon åbningstider Blogsamarbejde
Man - Torsdag 9 -15 Vi søger bloggere
Fredag 9 -13 Læs mere
   
Levering Juridisk firmanavn
Levering: 49 DKK Malacus ApS 
Gratis v/ køb over 499,- Søndergade 20, 1 sal
Leveringstid: 1 - 5 dage 9000 Aalborg 
   
Nyttige links CVR nr.
Levering 36730978 
Send retur  
Reklamation  
Salgsbetingelser  
   
 
Malacus har til huse i Søndergade 20 hvor Aalborg Kunstpavillon tidligere lå inden det flyttede til Nordkraft. Vi bor i den gamle historiske bydel i Aalborg og ejendommen har fungeret som det civile sygehus og Garnisonssygehus i 1804. Ejendommen blev i 2010 istandsat af privat køber og indrettet med lejligheder der nu fremstår som penthouse lejligheder, hvor der er masser af albuerum og udkig til en rigtig hyggelig baggård med masser af charme og inspiration. 

  
 

 

"Malacus er medlem af FDIH, og det er en fordel for dig!
FDIH er Foreningen for Dansk Internet Handel, som er en interesseorganisation for virksomheder, der forretningsmæssigt bruger internettet og andre digitale kanaler. Vi er medlem af FDIH for at blive inspireret og udfordret på vores forretning i både egen og din interesse. FDIHs konferencer og seminarer sikrer, at vi hele tiden er up-to-date med lovgivningen inden for e-handel og forbruger området i Danmark og EU. Vi følger udviklingen på internettet, så du får den bedste oplevelse på vores site. Med vores medlemskabet af FDIH er du altid garanteret som kunde hos Malacus at vi altid er opdateret og overholder lovgivningen omkring dine rettigheder og sikkerhed som forbruger.
 

Vi er medlem af Luxury Society som er verdens største og mest indflydelsesrige fællesskab af fagfolk indenfor luksus industrien.