100% Ægte Varer

100% ÆGTE DESIGN MÆRKER


Ægthed og gennemsigtighed er fundamentet for Malacus
 

VI TAGER ÆGTHEDEN ALVORLIGT


Kvalitet er vigtig for os og det gennemsyrer alle vores varer på shoppen
 Når det er muligt handler vi direkte med designeren ellers går vi specifikt efter leverandører i enten Italien, Frankrig eller Portugal. Årsagen til vi vælger disse 3 lande er netop fordi de har en meget striks nul-tolerancepolitik, når det kommer til kopivarer. Med nul-tolerance politikken beskytter de varemærker, som de har i landet som eksempelvis Armani, Gucci, Louis Vuitton og Versace.

Derfor er du som forbruger beskyttet imod at købe kopiprodukter når du handler hos Malacus, da vi allerede har taget vores forholdsregler ved at vælge leverandører fra lande der har nul-tolerance overfor kopivarer. Husk også at i Danmark må der ikke sælges kopivarer!

Alle vores designervarer kommer med original tag med varenummer eller EAN - Brandet Mark/Giusti og Laura Bortolami kommer ikke med et EAN nummer da det er varer som er fremstillet i hånden og kun findes i få antal. Alle leverandører der benytter skind eller materiale som er beskyttet af Washingtonkonventionen har CITES certifikat.

Vi overholde vores nul-tolerance politik overfor kopivarer ved at tage kontakt til varemærkets advokat, hvis vi på nogen måde er i tvivl om de immaterielle rettigheder.

Er du på nogen måde i tvivl om din vare er ægte, kan du altid se hvem EAN nummer tilhører via http://gepir.gs1.org/index.php/search-by-gtin. Indtast EAN nummer og lad feltet stå med Ownership.

Vi har nul-tolerance overfor kopiprodukter!