Cookiepolitik

1. Ejeroplysninger
Dette website ”malacus.dk” udbydes og ejes af:

Malacus ApS
Søndergade 20, 1 sal
9000 Aalborg

Malacus.dk’s brug af cookies

Malacus.dk anvender cookies til følgende formål:

- Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
- Trafikmåling, så vi ved hvem og hvor mange, der besøger malacus.dk
- Marketing så vi bedre kan målrette vores markedsføring.

2. Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her. Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med Android styresystem
Telefoner med Windows 7

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

2.3 Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

3. Brug af personoplysninger
Ved handel på malacus.dk har vi brug for dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, så vi kan levere dine varer eller kontakte dig, såfremt dette bliver nødvendigt. De angivne personoplysninger registreres hos Malacus ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne automatisk slettes. 

- Du har som registreret altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og behandlingen af dine personoplysninger. 
- Du har endvidere ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, samt til at berigtige dem. 
- Du har disse rettigheder efter den gældende Persondataloven og iht. EU Persondataforordring som erstatter Persondataloven fra d. 25. maj 2018. 

Al henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til Malacus via e-mail til kundeservice@malacus.dk.

Malacus opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til malacus.dk videregives eller sælges aldrig videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Direktøren for Malacus ApS har adgang til de registrerede oplysninger. Den dataansvarlige på malacus.dk er Betina Mikkelsen / Direktør.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Malacus.dk via mail til kundeservice@malacus.dk eller den måde som du finder nemmest. 

Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Selve cookiedeklarationen er leveret af Cookie Information og hvis du har nogen spørgsmål til den, så skriv til info@cookieinformation.dk 

4. Cookiedeklaration