Sorter stigende

1-10 of 26

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Efteråret har meldt sin ankomst og tiden er nu inde til at sætte fødderne i et par af efterårets smarte og behagelige støvler fra Versace 19.69. Tendensen i år peger på gummisåler og de stadig klassiske chelsea støvler.

Se mere
Skrevet af Herresko By malacus

Tør du at gå planken ud? Og satse på den vildt hippe og rasende flotte røde farve til efteråret. Vi er selv vilde med de røde farver som sæsonens accessories byder på hos Malacus. 

Se mere
Skrevet af Style inspiration By malacus

Accessories til børn udgår

13/08/2017 13.38

Accessories til børn udgår af vores sortiment pr. 1. august 2017.

Skrevet af Nyheder By Malacus

Malacus.dk har gennemgået en stor forvandling fra kun af have 4 udvalgte designer mærker, til nu kunne præsentere mere end 75 internationale designer mærker indenfor mode tilbehør til både mænd og kvinder samt børn.

I afdelingen for accessories til mænd, har vi fået lidt flere casual herrebælter at vælge imellem. Så du nu også kan købe flettede bælter i de mest populære farver.

Er du til den klassiske stil og ønsker klassisk tøj i utroligt slidstærke og robuste kvaliteter? Så kan man ikke komme uden om Paul & Shark.

Paul & Shark er italiensk fritidstøj til den klassiske mand, der sætter pris på god kvalitet i hverdagen. Paul & Shark er blandt andet kendt for at lave heluldne trøjer, der kan maskinvaskes - og firmaets trøjer leveres til det italienske luftvåben.

Er du på jagt efter et bælte til casual brug eller den mere klassiske style, som også kan bruges til jakkesættet, finder du et stort udvalg af elegante og meget holdbare kvalitetsbælter i flet, men også læderbælter fra bl.a. italienske a. testoni, som er verdenskendt for deres høje kvalitet og design.

Du finder sortimentet fra Paul & Shark her og er du blevet nysgerrig efter, at se hvad sortimentet ellers byder på, så klik her

Skrevet af Nyheder By Malacus

Vi har fået de super fede sneakers til mænd fra Andrew Charles by Andy Hilfiger. Bror til Tommy Hilfiger...
Andy Hilfiger bevæger sig i Rock & Roll kredsen og derfor har han ikke mindre kapret sin gode ven Steven Taylor fra Aerosmith til at være frontfigur ved lanceringen af brandet i New York. 

Vi har samlet et stort udvalg af de lækre sneakers til mænd i mange forskellige farver og modeller. Så mangler du et par smarte og fede sneakers til foråret og sommeren, så skulle du tage og tjekke udvalget ud her

Skrevet af Nyheder By malacus

Malacus.dk bugner med lækkert nyt accessories fra internationale modedesignere. Vi har fået nyt accessories i shoppen som nu kan købes online. Du finder mange nye spændende designere som bl.a. Versace 19.69, Gucci, Michael Kors, Valentino, Manolo Blahnik, Christian Louboutin og mange flere kendte designerbrands. Super lækker og smart accessories til kvinder.

Inden for accessories til mænd har vi også fået mange nye spændende mærker som Lanvin, Paul & Shark, Dolce & Gabbana, Armani, Versace 19.69, Alexander McQueen, Marc By Marc Jacobs for blot at nævne nogle få. Sortimentet er udvidet med mange forskellige typer accessories, så det nu er muligt at købe ringe, armbånd, halskæder, strømper, sko, rygsække, espadrillos, sandaler, sneakers, ankelstøvler. Accessories som tilgodeser både mænd og kvinder.

Skrevet af Nyheder By malacus

Rejs med stil...! 

En stilsikker rejsetaske er begyndelsen til en god ferie -  hvad enten det er vinterferie eller sommerferie.
 
Hos Malacus har vi et bud på den helt perfekte rejsetaske der er funktionel og af høj kvalitet. En tidsløs taske som med sin kombination af de udsøgte materialer og traditionsrige italiensk håndværk, sikrer at tasken udstråler højeste klasse og har en lang levetid.
 
Hvorfor ikke rejse med stil? Det skal være nemt at rejse og det kræver en praktisk rejsetaske. Det eksklusive brand Mark/Giusti som du finder på Malacus er et brand som skiller sig ud i et overfyldt marked af luksustasker!
 
Det er diskret luksus kombineret med ”Fine Art”
 
Det der kendetegner de eksklusive tasker fra Mark/Giusti er den udsøgte læderkvalitet der benyttes og den diskrete luksus som tasken udstråler - ingen flashy logoer. Tasker som befinder sig i den høje liga af håndlavede tasker. Vi har kunder som har udtalt at læderkvaliteten og designet minimum er et niveau over Prada, Mulberry og Louis Vuitton på Trustpilot.


De smukke taskekollektioner fra Mark/Giusti er håndlavet af premium læder og nænsomt er de forskellige dele til taskerne udskåret og håndsyet af nogle af de dygtigste håndværkere på et garveri udenfor Milano. Et lille lokalt garveri hvor håndværket er gået i arv fra far til søn i flere generationer. Alt læder, foringer, opbevaringsposer, dustbags, lynlåse og de håndskårne metalliske fittings er produceret lokalt – og det afspejler virkelig brandets dedikation til kvalitet og bæredygtighed.

 

Håndlavet italienske tasker

Designer og grundlægger af Mark/Giusti, Mark Farrath er født i Libanon og opvokset i henholdsvis Libyen, Republikken Congo og Gabon. Marks kosmopolitisk opvækst var præget af den mellemøstlige og afrikanske kultur hvor hans far, der er samler af kunst og mosaikker, tog ham med til antikmesser og auktioner for at lære Mark historien om de smukke mosaikker. "Vi havde så mange vidunderlige bøger, og i særdeleshed af byzantinske mosaikker så allerede i min ungdom havde jeg kærlighed til de smukke mønstre fra antikken”.
 
”Jo mere jeg rejste, som voksen, i Italien, jo mere ønskede jeg at udforske de fantastiske mosaik vægdekorationer, malerier og marmorgulve i byzantinske kirker og middelalderlige huse”
 
”Jeg forelskede mig i de smukke og farverige mønstre, især de geometriske mønstre, som syntes at have været glemt”
 
Mark bringer nu mønstrene tilbage til livet i sine kreationer. Ved gentegning af de oprindelige mosaik mønstre på computer, bliver de smukke mosaikker påtrykt på bomuld satinstof af høj kvalitet og bruges derefter som foring i alle produkterne og de små opbevaringsposer, til PC ledning, sko og toiletartikler, der altid følger med en taske fra Mark/Giusti.
 
"Det er en perfekt forening med en kombination af min kærlighed til byzantinske mosaikker og mode”
 
Det er luksus designtasker kombineret med diskret ”Fine Art” og som er synonyme med kvalitet og tidsløst design taskedesign.
 
Mark/Giusti forhandles eksklusivt i Danmark af Malacus. 

Skrevet af Nyheder By malacus

The Nomad Wrap fra Jane Carr

Det er altid så super fedt at se Jane Carr tørklæderne på de internatinale moderedaktører. ELLEs moderedaktør Kirsty Dale ser cool og trendy ud med det smukke tørklæde. Flot vinter påklædning. 

Designer Tørklæde - The Nomad Wrap

Skrevet af Nyheder By malacus

Så er tiden snart inde for at se S/S 17 tørklæde kollektion "Wednesday Boy" fra Jane Carr. En kollektion med silketørklæder med legende mønstrede silke halstørklæder og overdådige cashmeres tørklæder af den fineste kvalitet. Det er altid spændende at se hendes kollektioner og det sværeste bliver at vælge, for kunne vi tage dem alle - så ville vi det for de er så utrolige smukke og lækre. Vi er faktisk ret vilde med tørklæder her hos Malacus og en af vores favoritter til tørklæde inspiration og styling med tørklæder er Olivia Palermo. 

Silketørklæder & Cashmere tørklæder fra Jane Carr

Skrevet af Nyheder By Malacus

Jane Carr silketørklæderne fremstilles i Como · Verdens hovedstad for silke.

Silke produktion i Como begyndte i det 15 århundrede og blev bragt til Europa fra Fjernøsten af Hertugen af ​​Milano Ludovico Sforza - . Han var også kendt som "Moor", på grund af hans mørke teint og på grund af morbær eller "murun", som de lokale siger siger i Como Han blev et afgørende punkt for silke produktionen i Como og tvang de lokale landmænd til at plante morbær på deres marker, da silkeorme spiser kun morbærblade.

Inden for et par årtier, blev den traditionelle uldproduktion i Como erstattet af silke. Folk begyndte efterhånden at avle silkeorme og fremstille silke fiber. Som et resultat af det blev Italien og Como i det 17. århundrede et videncenter for produktion af smukt designede og farvede tekstiler. Hele Europa bøjede sig for de skønne silke kreationer der blev fremstillet.

Den industrielle revolution, der varede fra det 18. århundrede til den første halvdel af det 19. århundrede, har bidraget til at sprede vride og spinding maskiner i hele Como-området. En gruppe af moderne iværksættere, der kan skabe en ny kultur, opstod. "Kunst Tekstiler" af Guido Ravasi, vinderen af priser på internationale udstillinger for dekorativ kunst, blev brugt til at klæde dronninger og paver på og brugt til dekoration af hjemmet hos ledende personer i de finansielle, politiske og kulturelle sektorer. Rygtet om produktionen af udsøgte silke i Como begyndte stille og roligt at krydsede landegrænser og spredte sig i verden.

Como er verdens hovedstad for silke. Byen rummer et stort fællesskab af iværksættere, kunstnere, faglærte arbejdere, designere, kunsthåndværkere der alle arbejder entusiaster på alle niveauer. Como er i dag med til at øge en ægte og udbredt kultur indenfor silke. Byen er stolt af sin know how, raffinement og evner at videregive sine færdigheder og ekspertise til kommende generationer, så den vigtige viden og ekspertise ikke går tabt. Como er i dag et referencepunkt for alle de vigtigste modedesignere og tøj producenter i verden.

Skrevet af Nyheder By Malacus
Sorter stigende

1-10 of 26

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3