Tasker til mænd | Køb Accessories til mænd online

Hos Malacus finder du et eksklusiv udvalg af høj kvalitets designer herretasker og mere budgetvenlige tasker og rygsække i canvas. Tasker i læder og canvas som du kan bruge når du cykler, træner, rejser eller skal til forretningsmøde. Det er jo ikke kun kvinder der er vilde med tasker og har brug for disse. 

Sorter stigende

1-12 of 109

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
10

Sorter stigende

1-12 of 109

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
10

Shop lækre og fede herretasker online

I tidernes morgen var det nok hvis mænd blot have deres lille taske og en pung i baglommen, når de var på farten. Men i dag er herretasken ligeså meget et stor accessories del for mænd, som det er for kvinderne. Vi har et stort udvalg af tasker til mænd i forskellige størrelser, farver og designs og fra mange spændende internationale designeres.

Hos Malacus finder du tasker til mænd fra det london-baseret luksusbrand Mark/Giusti og spanske Laura Bortolami. Mere budgetvenlige herretasker som rygsække og mødetasker fra Dolce Gabbana og Versace 16.69 som du kan have det meste nødvendige med dig blandt andet din bærbare computer, din notesbog og din pung, så du er godt forberedt til arbejdet og til det næste store møde.

Er du studerende og ønsker en praktisk taske, der har plads til både din computer og dine studiebøger, så findes der et bredt udvalg af rygsække med smart lukninger fra Dolce Gabbana. Tasker som er i lækre materialer, og der har plads til det mest nødvendige - og lidt mere til. Til dine rejser har vi eksklusive tasker til herre fra Mark/Giusti som alle er håndlavet i Norditalien. Den korte rejse kræver en let og handy weekend taske.

En lækker rejsetaske til mænd er et absolut must-have taske, fordi den med sin størrelse er nem at have med på farten og kan fungere som håndbagage i flyet, så man slipper for besværet med en kuffert. .