Herrebælter til herrer

Bælter til herrer er efterhånden en helt verden for sig selv og der findes mange flotte modeller og farver – så nu er der ingen undskyldning for ikke at eje et lækkert herre bælte og gerne flere modeller og farver i din garderobe. Hos Malacus finder du lækre herrebælter  i bl.a. læder fra Italienske a. testoni og fra mange andre spændende internationale designere. Du kan altid finde et bælte der passer ind i din garderobe og stil.

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Herrebælter med masser af stil!

Se udvalget af flotte klassiske bælter som opfylder kravene til at være moderigtige og udstråle elegant stil der passer til nutidens gentlemen og mænd. Du finder herrebælter i mange forskellige størrelser, også store størrelser, farver og designs hos os. Et lækkert bælte er noget både mænd og kvinder gerne vil have i deres garderobe. Netop fordi det kan fuldende et look. Bælter er et klassisk accessories som spænder fra ikoniske bælter med brand bælterspænder som Hermés og Gucci og over til de mere klassiske og diskrete som a. testoni som designer bælter du både kan bruge til et jakkesæt, jeans, chinos, habit, lærredsbukser og shorts.

Hos Malacus finder du populære mærker indenfor bælter mænd som bæres af mænd over hele kloden. Mænd som har valgt bælter der sidder godt og solidt om livet og samtidig et bælte der signalerer ”Jeg har styr på sagerne”. Er du på jagt efter bælter af høj kvalitet og stilsikker design er malacus stedet du skal købe dit bælte online.