Accessories til mænd

Er du på jagt efter fedt herre accessories så har vi trendy og cool accessories til mænd, som kan løfte ethvert look til nye højder. Med et særligt udvalg af herre accessories i din garderobe kan du hurtigt og nemt give din stil en smule kant og få et mere sofistikeret og elegant look. Der findes mange nemme muligheder for at style ens look - når blot man har det rette og trendy accessories i garderoben. 

Sorter faldende

1-12 of 143

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
12

Sorter faldende

1-12 of 143

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
12

Accessories til herre

Hos Malacus finder du et eksklusivt udvalg af accessories til modebevidste mænd – accessories som er tidsløst og det betyder at du kan have dit accessories i mange år. Med accessories til herre kan du føje prikken over i’et til dit outfit hvad enten det er med en slips af silke eller silketørklæde og et italiensk læderbælte.

Hos Malacus kan du shoppe moderigtig herre accessories, som kan bruges til bryllup, festen, forretningsmødet, ferien eller til en almindelig hverdag fordi du bare har en god stil!

Herre accessories til garderoben

Accessories til herre byder på et væld af mange forskellige item. Et must have i din garderobe er en brunt og sort læderbælte, så har du 2 herrebælter som er en basisfarve i mange herregarderober. Hertil kan du sætte et par fede farverige sneakers eller et par snøresko som er sorte eller brune. Du kan lege med dit look alt efter hvilken type herre accessories du vælger.

Når det skal være lidt mere festligt og du ikke vil gå med slips, kan du altid vælge et lækkert silketørklæde at sætte til dit outfit. Når du bare vil være afslappet med stadig klassisk er et Jane Carr herre herre halstørklæde af cashmere et must-have og så selvfølgelig lige et par smarte herre solbriller. Og vores mandlige kunder har ikke bare købt ét til garderoben men flere forskellige farver, da de er klassiske og helt fantastiske. Se blot anmeldelserne på Trustpilot om de cashmere halstørklæder til mænd som findes på Malacus.

Vores sortiment af accessories til herre byder på et stort udvalg af herrepunge og kredit kortholdere, solbriller, snøresko, støvler og tørklæder og herre tasker samt meget mere, som er designet af de dygtigste designere indenfor den internationale modebranche. 

Malacus sælger moderigtig accessories til mænd og du går ikke forgæves hvis du er til den lækre stil med trendy modebrands - uanset om du fortrækker et casual, klassisk eller moderne look. Om du er på jagt efter en ny herre businesstaske eller herre rejsetaske til forretningsrejsen, så har vi udvalget hos Malacus.

Shop løs af accessories fra kendte mærker såsom Armani, Diesel, Paul Smith, Lanvin, Dolce & Gabbana, Tom Ford, Marc Jacobs, a. testoni, Jane Carr, Laura Bortolami og Mark/Giusti. Alle sammen lækre brands som har stilfuldt accessories til herre der elsker mode og er på jagt efter det specielle til dit look. 

Vi har også accessories til kvinder, hvis du mangler en flot gave til hende du holder af.