Silketørklæder til kvinder

Silketørklæder til kvinder er et must have i garderoben. Enhver kvinde bør have mindst ét lækkert silketærklæde som kan sættes til flere forskellige styles. Silketørklæder til damer findes i både små og store størrelser hos Malacus. Shop de skønne Jane Carr tørklæder af silke - Silketørklæder damer som har opnået kultstatus i den internationale modeverden.

Sorter stigende

5 vare(r)

1

Sorter stigende

5 vare(r)

1

Silketørklæder til kvinder – et sikkert accessories

Hos Malacus finder du eksklusive silketørklæder til kvinder hos Malacus! Det ultimative du kan forkæle dig selv med, er et smukt dame silketørklæde. Silke oser langt væk af luksus og har alle tider været et attraktivt materiale indenfor modebranchen. Et flot silketørklæde om, det er ensfarvede eller multicolor, skaber et elegant og attraktiv look.

Når du shopper silketørklæder online, skal du være opmærksom på at pris og kvalitet hænger sammen – hvor kraftig er stoffet og hvordan er forarbejdningen af tørklædet.

Tørklæde silke? 

Der har altid været noget eventyragtigt og magisk over en smukt vævet silketørklæde, når det bevæger sig smukt i vinden – når du er ude. Det giver en følelse, at have luksus om halsen uden at du faktisk har givet en million for det! Silke er ikke et fast basismateriale i garderoben fordi det er så kostbart, når det er den rigtige silke, der tales om. Er du vild med små detaljer i din garderobe og bruger disse til at skabe din egen personlige stil – så finder du silketørklæder i mange forskellige typer silke hos Malacus. 

Silketørklæder til damer – Jane Carr tørklæder

Når du handler Jane Carr silketørklæder til damer hos Malacus er du sikker på at du køber det bedste af det bedste! Jane Carr er særligt kendt i modeverden for hendes helt unikke print på tørklædet. Og særligt hendes silketørklæder til damer trækker stor opmærksomhed i Vogue, New York Times, Elle og mange andre store internationale modeblade. Med tiden er silketørklæderne blevet et accessories kultobjet blandt mange moderedaktører.

Italienske silketørklæder

Silketørklæder fra Jane Carr er produceret i Como af det fineste italienske silke og håndsyet af dygtige kunsthåndværker. Du kan vælge mellem silketørklæder af silke twill, silke ciffon eller fed silke. Find forskellige tørklæde varianter, som lozange, kvadratiske og lange tørklæder – flotte printmønster, du kan sætte til ethvert outfit og lige en million.

Lign et million med et silketørklæde

Et silketørklæde er fantastisk! Det kan styles til hvad som helst og er utroligt smukt når du skødesløst sætter det til dit outfit. Trenden nu, er at du kan bruge det som accessories som et bælte, binde om håndleddet eller sætte i din taskes håndremme. Et silketørklæde til damer kan forvandle ethvert look fra almindelig til sofistikeret. Det holder i mange år, blot du behandler det skånsomt og får det renset. De fine silke fibre gør silken ”silkeblød” og det krøller mindre og er behageligt at bære.

Husk vi har også silketørklæder til mænd