Silketørklæder til damer

Eksklusivt udvalg af silketørklæder til kvinder hos Malacus! Det ultimative du kan forkæle dig selv med, er et smukt dame silketørklæde. Silke oser langt væk af luksus og har alle tider været et attraktivt materiale indenfor modebranchen. Et flot silketørklæde om, det er ensfarvede eller multicolor, skaber et elegant og luksuriøst look til din stil uanset årstiderne. Du vil ligne en million når du bærer et smukt tørklæde af silke. Se det store udvalg af flotte silketørklæder til damer på Malacus.

Sorter faldende

1-12 of 18

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-12 of 18

Side:
  1. 1
  2. 2

Tørklæde silke? 

Der har altid været noget eventyragtigt og magisk over en smukt vævet silketørklæde, når det bevæger sig smukt i vinden – når du er ude. Det giver en følelse, at have luksus om halsen uden at du faktisk har givet en million for det! Silke er ikke et fast basismateriale i garderoben fordi det er så kostbart, når det er den rigtige silke, der tales om. Er du vild med små detaljer i din garderobe og bruger disse til at skabe din egen personlige stil – så finder du silketørklæder i mange forskellige typer silke hos Malacus.

Se udvalget af de håndlavede silketørklæder fra Jane Carr, som er eftertragtet tørklæder blandt kendte moderedaktører. Silketørklæder, som er produceret i Como af det fineste italienske silke og håndsyet af dygtige kunsthåndværker. Vælg mellem silketørklæder af silke twill, silke ciffon eller fed silke. Find forskellige tørklæde varianter, som lozange, kvadratiske og lange tørklæder – flotte printmønster, du kan sætte til ethvert outfit og lige en million.