Cashmere Halstørklæder til kvinder

Cashmere halstørklæder til damer er et must have når du vil holde varmen. Kashmir eller cashmere - Kært barn har mange navne – men materialet er det samme! Med et kashmir halstørklæder til kvinder har du et klassisk varmt kashmir halstørklæde som kan bruges på alle årstider. 

Sorter stigende

2 vare(r)

1
 • Cashmere tørklæde til kvinder
  Jane Carr

  Tørklæder

  Pris: 2.395 DKK

  Tilbud 1.197,50 DKK

 • cashmere dame tørklæde fra Jane Carr
  Jane Carr

  Tørklæder

  Pris: 2.395 DKK

  Tilbud 1.197,50 DKK

Sorter stigende

2 vare(r)

1

Cashmere tørklæde – Klassisk halstørklæde til damer

Når du vil være rigtig god ved dig selv – er den totale forkælelse et lækkert blødt og vamset kashmir halstørklæde til damer – det bedste du kan vælge! Når tørklædet er af cashmere og af høj kvalitet – de langfibret cashmere – så har du et kashmir tørklæde som ikke får fnuller. De langfibrede cashmere er af den højeste kvalitet og derfor vil et dame halstørklæde af denne kvalitet også være en god investering. For du får et eksklusivt og smukt vævet tørklæde som holder år efter år, blot du sørger for at det kun bliver renset.

Cashmere tørklæde eller kashmir tørklæde? 

Undrer du dig nogen gange over de to forskellige stavemåder, så dækker de over det samme produkt. Nemlig cashmir uld, som har en meget fin, let, stærk og utrolig blød tekstur på samme tid. De to navne er simpelthen to forskellige stavemåder af området i det nordlige Indien, hvor Cashmere geden stammer. Uanset om du skriver kashmir halstørklæde eller cashmere halstørklæde, så er der tale om et fint, blødt og let tørklæde, der er af bedste kvalitet. Cashmere tørklæder er lækre at have på og giver dig et flot eksklusivt look. Et lækkert kashmir tørklæde til damer, som dem vi fører fra Jane Carr, er tidløse og holdbare, hvilket betyder, at du vil få glæde af det i mange år. Netop derfor ser man ofte de eksklusive kashmir tørklæder, om halsen på modeller og kendte i hele verden, ligesom de ofte er med i diverse store modemagasiner

Eksklusive designer halstørklæder til damer

Forkæl dig selv med et lækkert cashmere tørklæde fra Jane Carr - det ultimative brand indenfor tørklæder.  Et luksuriøse Kashmir tørklæde fra Jane Carr er håndlavet af 100% ren cashmere fra Katmandu i Nepal. Cashmere tørklæder fra Jane Carr er moderne accessoires til kvinder, som er kendt i hele verden for den gode kvalitet og eksklusive design. Et Jane Carr cashmere tørklæde er set i de internationale modeblade som Vogue, hvor tørklæderne bliver betragtet som kultobjekter.

Se også vores udvalg af lækre cashmere halstørklæder til mænd