Halstørklæder & Tørklæder til kvinder | Køb Accessories til kvinder online

Tørklæder til damer findes i et utal af variationer. Shop halstørklæde, silketørklæde og pynte tørklæde til kvinder fra kendte brands. Se udvalget af lækre bløde cashmere halstørklæder og smukke silketørklæder til damer. Fede tørklæder til kvinder som vil upscale dit look.

Sorter stigende

1-12 of 14

Side:
  1. 1
  2. 2
2

Sorter stigende

1-12 of 14

Side:
  1. 1
  2. 2
2

Tørklæder til kvinder

Hos Malacus finder du tørklæder til kvinder i mange forskellige modeller og varianter lige fra de sorte uldtørklæde til kashmir tørklæder til damer og ikke mindst de fantastiske smukke printet silketørklæder fra Jane Carr.

Cashmere eller kashmir - det er det samme!

Cashmere eller kashmir er det samme! Hos Malacus finder du eksklusive halstørklæder af cashmere som gør du kan holde varmen når først kulden sætter ind. Du kan vælge mellem mange forskellige varianter og størrelser indenfor halstørklæder til damer, som det firkantet eller det aflange dame halstørklæde. Fællesbetegnelsen for alle cashmere halstørklæder fra bl.a. Jane Carr er, at de er håndlavet af kun det bedste materiale fra Nepal.

Dame tørklæder – fed streetstyle mode

Det er et must-have for en kvinde af have flere forskellige typer tørklæder til kvinder i garderoben. Trenden er lige nu at du kan bruge dit tørklæde som bælte eller binde i dit håndtag på tasken. En trend som er set i de store modebyer.

Silketørklæder et must have accessories

Når vi går imod de varmere tider er tiden inde til at finde de lidt mere elegante tørklæder til kvinder frem - som dit smukke foulard tørklæde eller det helt ultratynde ciffontørklæde af silke, som er et smukt og eksklusivt silketørklæde at bære når du har den sorte bomberjakke på - når dagen byder på en shoppetur med veninderne. 

Dame tørklæder - et moderigtig accessories

Vil du gerne have lækkert accessories som kan tilføje dit look et ekstra lækkert pift og som på samme tid kan holde dig varm når der er koldt? De smukke tørklæder til kvinder fra Jane Carr kollektionen er et lækkert tilbehør, du kan sætte til et hvilken som helst outfit. Er du til et casual look, er de lækre lambswool tørklæder måske sagen? Skal du stå skarpt i dit business tøj, er det silketørklæderne du skal gå efter. 

Måske du er til en mere afslappet streetstyle, så er det klart kashmir tørklæderne som du skal kigge efter. Uanset set om du er til silketørklæder eller halstørklæder af cashmere, har vi et stort udvalg.