Punge til kvinder | Køb Accessories til kvinder online

Med en lækker pung eller smart etui kan du holde styr på det mest nødvendige som dit kreditkort og dine kvitteringer. Det er praktisk af have en pung eller etui til alle de små sedler, så de ikke ligger og roder rundt i bunden af din taske. Hos Malacus finder du forskellige modeller af lækre designer punge og etuier til damer som er spækket med flotte og fede detaljer. Punge og etuier som vil passe perfekt til din smukke designer taske.

Sorter stigende

11 vare(r)

1

Sorter stigende

11 vare(r)

1

Punge i lækkert design

Shop små moderigtige punge fra nogle af de førende mode brands som Michael Kors, Gucci og Valentino. Se udvalget i forskellige feminine punge i mange forskellige farver og designs. Hos Malacus finder du et bredt udvalg af lækkert læder accessories til kvinder i alle aldre. Forkæl dig selv med en flot designerpung eller ønsk dig den i gave af din mand eller veninder.

Der findes et stort udvalg af punge og etuier til damer og ofte er det svært at vælge, hvilken en der lige netop skal have plads i din taske. Hos Malacus finder du bl.a. flotte punge og etuier fra Gucci, Hogan og Versace 19.69. Flotte items til din taske! Se udvalget af punge og etuier i mange forskellige farver, mønstre og størrelser. Mange af de forskellige punge fra Varsace 19.69 er også perfekte at bruge som en enkel og lille clucth når du skal ud og spise og ikke vil have en for stor taske med, da den godt kan være lidt uhandy.