Skuldertasker til damer ☆

Skuldertasker skal udstråle det rigtige look og samtidig ose langt væk af fashion. Hos Malacus finder du moderigtige tasker med aftagelig skulderrem og skuldertasker med fast rem. Du kan finde smukke feminine fashion skuldertasker med metalkæder hos Malacus. Er du mere til en praktisk skuldertaske, finder du mange forskellige designer skuldertasker modeller i flere forskellige farver og materialer.

Sorter stigende

1-12 of 271

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
23

Sorter stigende

1-12 of 271

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
23

Skab det perfekte look med en fed skuldertaske

Skab det ultimative look med en perfekte skuldertaske til damer. Om du er vild med mode eller blot elsker lækre tasker, så har vi et udvalg som passer ind i enhver kvindes garderobe og som vil være et rigtig lækkert modetilbehør. Vi har tasker som både er store og rummelige, shoppingbags og weekendtasker. Vi har kun lædertasker til damer af den højeste kvalitet og materialer som garanterer du har en taske som holder i mange år.

Skuldertasker til damer - skal have masser af lommer til alt det løse. Derfor findes der et væld af forskellige modeller indenfor skuldertasker. nogle har mange lommer andre har ikke, nogle har en justerbar skulderrem andre har ikke. Det er er det helt unikke ved en skuldertaske til kvinder er at den kan bruges som shoppingbag eller weekendtaske alt efter hvor stor skuldertasken er. 

Er du på jagt efter et nyt look med en skuldertaske til damer, så er Malacus din online butik hvor vi har et bredt udvalg. Er du den kræsne fashionista når du går efter smukke og lækre skuldertasker i enten læder eller canvas, så er de lækre tasker fra Gucci, Prada og Bottega Veneta værd at kigge på. Hos Malacus finder du store skuldertasker du også kan bruge som shoppingtaske eller weekendtaske. Det er store rummelige tasker som har plads til makeup, pung og skiftetøj enten du rejser eller er på arbejdet eller måske studerer. Der er tasker som er nemme at have over skulderen når du cykler eller er ude at handle med dine børn. Find små chikke modeller som er vildt lækre, elegante og klassiske. En lædertaske er et rigtig godt valg da den holder I mange år og med tiden får den et smuk patina, som vidner om stor glæde af tasken.