Hverdagstasker & Arbejdstasker

Hverdagen behøver ikke at være grå og kedelig! Med en taske fra Malacus, har du en taske som dine veninder vil misunde dig for og kollegaerne kigge langt efter. At handle kan også gøres med stil, med en elegant og flot designet taske fra bl.a. Versace 19.69. Se det store udvalg af tasker som du kan bruge som shoppingbag, arbejdstaske eller hverdagstasken hvor der er plads til alt dit grej. 

Sorter faldende

1-12 of 45

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende

1-12 of 45

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Trendy arbejdstasker til hverdagen

En hverdagstaske, kan ikke blot bruges til shoppeturen med veninderne, men også som en arbejdstaske hvor du kan have plads til din laptop, telefon og alt det andet grej, som du har brug for når du skal på arbejdet.

Udvalget af smarte computertasker eller en laptop taske der også har en feminin udstråling og har den kvalitet som kvinder efterspørger er svær er at finde. De fleste kvinder ejer i dag en laptop og den har taget hele verden med storm og er derfor at finde i enhver kvindes garderobe hvor den har fundet sin faste plads. Det kræver en god og fornuftig taske at transportere den i om du er på vej til dit studie, jobbet eller forretningsrejsen. Det er vigtig du beskytter din laptop mod bump, småstød og fugt og det gør du med en taske i læder eller canvas enten du vælger en rygsæk eller taske af læder. Du kan transportere den stilfuldt fra A til B når du er på farten fordi en business- og computertaske til damer kan have mange forskellige stilarter.