Tasker til kvinder

Shop tasker til damer hos Malacus. Se et væld af smukke dame tasker fra kendte mærker - shop dyre designer tasker, smukke håndtasker, funktionelle skuldertasker og crossover tasker til kvinder. Trendy rygsække og ikke mindst flotte festtasker og clutches.

Sorter stigende

1-12 of 868

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
73

Sorter stigende

1-12 of 868

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
73

Tasker til kvinder – Must Haves!

Der er ingen tvivl om, at en lækker taske til damer er et fortrukket accessories hos kvinder uanset alderen. Er du på udkig efter en ny håndtaske, finder du et stort udvalg fra populære designermærker som Michael Kors, Versace 19.69, Nine West, Gucci, Prada og mange andre spændende mærker som er de fortrukne dametasker i de store modebyer. Se udvalget af de små selskabstasker, til de store rummelige hverdagstasker til de smukke clutches og ikke mindst - de smarte tasker, som er egnet til at rumme en laptop og alt det andet, du har brug for på jobbet.

Designer tasker – Dyre mærker med certifikat

I vores udvalg finder du tasker til damer i et væld af modeller og look som vil passe ind i enhver kvindes garderobe og som du også kan bruge som en rejsetaske eller weekendtaske. Shop eksklusive tasker online fra de store internationale modehus. Modehuse som altid har kvinden i fokus og hvis mission er skabe smukke kollektioner indenfor modetøj og dyre design tasker. Hos Malacus finder du tasker online og modeller som vil passe perfekt til dig.

Håndtasken som et accessories

Det er vigtig for en kvinde at have en taske, der skiller sig ud fra mængden af designertasker når du går på gaden. Derfor er det vigtig at du er omhyggelig med at finde en taskebutik og accessories butik, som har et stort udvalg af taskemodeller og varianter som du ikke finder mange steder.

Dame tasker til alle

Kun på den måde sikre du dig en taske som der ikke findes mange af. Hos os har vi et stort og bredt sortiment til damer, som mangler en flot taske til hverdagen og når der skal være fest. Søg inspiration i vores taske mærke oversigt i toppen og se udvalget af de dyre taske mærker fra kendte designere. Find flotte muleposer, skuldertasker, cluthes, shoppingbags og håndtasker i vores udvalg. 

Se også udvalget af damesko til din style eller hvad med de smukket tørklæder til kvinder -  tørklæder som du kan sætte i taskens håndtag.

Se også udvalget af tasker til herre