Dame | Modetilbehør fra kendte mærker

Accessories til kvinder er ofte vist i modebladene, Og det er ikke uden grund! Der findes et hav af forskellige accessories til damer. Hos Malacus finder du dame accessories som er klassiske, eksklusive og moderigtig. Du kan shoppe fantastiske dame tasker og dame sko online som din veninder vil misunde dig. Accessories til damer er prikken over i’et og er en vigtig mode item i din garderobe.

Sorter stigende

1-12 of 1189

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
100

Sorter stigende

1-12 of 1189

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
100

Accessories dame - Prikken over i'et

Hvorfor er accessories til kvinder så vigtig? Accessories er med til at forme dit look og din style. Det helt rigtige dame accessories kan give dit outfit det ekstra personlige pift, der skal til for at fulende din stil – vi kalder det også prikken over i’et hos Malacus, når du sætter det rigtige accessory til din style. Accessories kan dække over mange typer modetilhør til din personlige stil.

Vi kvinder har altid en svaghed for en eller anden type accessory. Nogle kvinder kan ikke få nok af tasker, andre kan ikke få nok af solbriller, ure, smykker eller tørklæder.

Vi har dog en ting tilfælles og det er svagheden for sko. Og her skal udvalget gerne være stort. På skohylden må der meget gerne være et par fede bikerstøvler, nogle højhælede sandaler, et par lukkede sorte pumps, flade sandaler til sommerkjolen, ankelstøvler enten med hæl eller et par flade til et par jeans og så de højskaftet støvler til en smart kjole. Og ikke mindst - så skal der være et par komfortable slip-in sko som mokkasiner eller loafers - så er skohylden nemlig komplet.

Uanset hvilken stilart du er til – om det er den simple elegante stil, den rå steetstyle stil, businesslooket, bohome stilen eller den afslappede casual stil – så kan du finde lige det accessory og sko som kan passe til din stil. Det er ofte de små detaljer, der skal til for at fuldende et look og hvor du vælger at lægge din fokus på i valg af accessories er heldigvis individuelt. For vi skal hylde kvindeligheden og vores individualitet!

Tasker, solbriller, tøklæder - Prikken over i'et

Når du kigger efter accessories til damer hos Malacus kan du shoppe løs mellem en masse spændende mærker, som du ikke finder andre steder online i Danmark. Du kan finde modetilbehør fra mærker som Michael Kors, Versace 19.69, Jane Carr, Prada, Gucci for blot at nævne nogle få af de luksus mærker vi har i udvalget.

Accessories er noget vi alle bruger hver dag, for at understrege vores personlighed.

Hver dag fortager kvinder i hele verden en vurdering af hvilke accessories, der passer til det dagens outfit. Uanset hvilken stil du vælger i dagens outfit kan et smukt silketørklæde, og lækre feminin håndtasker gør en stor forskel for dit look. Det samme som et par lækre damesko kan gøre!

Skal der sættes et dame tørklæde til dit outfit og hvilke smykker passer nu til den stil du vælger? Der er lidt køligt udenfor, så måske skal det vamset og lune halstørklæde findes frem. Du kan tage dit tørklæde af silke casual om halsen eller du kan vælge et par højhælede stiletter og bærer dit accessories chic som enhver parisienne vil gøre. Feminint og med ynde!

Uanset hvad, så er accessories til kvinder en luksus og noget som alle kvinder elsker -  enten at forkæle sig selv med eller at få i gave!

Modetilbehør fra kendte mærker

Hos Malacus finder du accessory til kvinder, damer og piger som elsker mode tilbehør, som man ikke finder hos ret mange online butikker. Vi har fokus på at udvælge det bedste fra modeverdenen til netop dig. Flotte armbånd og halskæder eller en ring fra Valentino er et tvist til den super feminine kjole, som du kan kombinere med et par flade sneakers eller en feminin ballerinasko, en super cool skuldertaske eller håndtaske og italienske solbriller til damer. Dit unikke tilbehør markerer din udstråling og derfor skal dit accessories have værdi for dig i din dagligdag.

Derfor kan du altid finde lige den solbrille som passer til din stil. Det par sneakers, som er perfekte til dine slim jeans. Tasker til damer som har plads til alle dine ting når du skal på arbejdet. Designer tørklædet som holder dig varm! De stiletter som er perfekte til din sorte kjole. De ankelstøvler som holder dine fødder lune, når der er koldt. Bikerstøvlen når du bare vil have et råt look.

Vores udvalg af accessories til damer er både luksuriøst, tidløst og ikke mindst klassisk. Når du shopper dyrt accessories er det også en investering som holder i mange år. Det internationale design og gode kvalitet som accessories til damer har på Malacus - holder dig stilfuld i mange år.

Lad dig inspirere af vores store accessories sortiment indenfor sko til kvinder, tasker til kvinder, tørklæder og halstørklæder til kvinder, Foulard tørklæder, dyre designer tasker og designer tørklæder mange andre spændende items indenfor accessories til kvinder.

Vi har også accessories til herrer, hvis du mangler en flot gave til ham du holder af.