Dame

Accessories er en vigtig modeitem i en kvindes garderobe. Med det rette modetilbehør indenfor accessories til damer, kan du style dit outfit så din personlig stil kommer til udtryk. Hos Malacus finder du klassisk, elegant og tidsløst accessory, som holder år efter år i modebilledet. 

Sorter faldende

1-12 of 573

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

Sorter faldende

1-12 of 573

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

Online designer accessories

Vi kvinder elsker accessories og hver dag er der en fast rutine, hvor vi afgører hvilket tøj der skal vælges til dagens formål, om det er til en dag på kontoret eller en fridag. Uanset hvad stil vi vælger, skal accessories delen også være i orden. Og her kommer Malacus ind i billedet - Hos os kan du købe accessories online, når du er på jagt efter nyt accessories til garderoben!

Skal der sættes et tørklæde til dit outfit og hvilke smykker passer nu til den stil der skal køres i dag? Der er lidt køligt udenfor, så måske skal tørklædet også findes frem for at holde varmen. Du kaster det casual om halsen for og bærer det chic som ernhver parisienne vil gøre - måske vælger du silketørklædet fordi det passer bedst til dit look.

Uanset hvad, så er accessories til kvinder noget vi ikke kommer udenom.

Og accessories er noget vi alle bruger hver dag, for at understrege vores personlighed og sende det signal - vi har valgt er vigtig for vores livsstil.

Accessory til kvinder er en vigtig del af ens garderobe. Valget skal være klassiske, farverne og printet i f.eks. de smukke silketørklæde skal også kunne bruges om 3 år. Hos Malacus finder du accessories til kvinder og damer og piger som elsker mode tilbehør som man ikke finder hos ret mange online butikker. Vi har fokus på at udvælge det bedste fra modeverdenen til netop dig. Flotte armbånd og halskæder eller en ring fra Valentino er et tvist til den super feminine kjole som du kan kombinere med sneakers, en super cool skuldertaske eller håndtaske og italienske solbriller fra Exté. Dit unikke tilbehør markerer din udstråling og derfor skal dit accessories have værdi for dig i din dagligedag

Vores udvalg af fede, luksuriøse og elegante accessories items til damer byder på flotte tasker fra Valentino, Prada, Michael Kors, Gucci og Versace 16.69. Støvler og sneakers til kvinder fra UGG og Golde Goose Deluxe Brand som er fede dame sneakers med rå attitude og den ikoniske stjerne. Derudover har vi flotte designer dametørklæder fra Jane Carr og smarte italienske dame solbriller fra Exté og mange andre spændende ting til kvinder fra brands som alle er kendetegnet med et trendy og unikt design der kan tilføje et moderigtig look til enhver stil. Malacus sortimentet består af klassisk accessories til kvinder i alle aldre, men også smart trendy accessories til piger som elsker trendy og cool dyre designer tasker, sko og super bløde og lækre designer tørklæder fra den vildt populære Jane Carr - som er mere i Vogue end Chanel eller Hermés og hvor de ultra lækre tørklæder er et kult objekt bland de kendte moderedaktører på Elle, Cosmopolitan og Vougue.

På Malacus finder du stilfuldt accessories til damer der både er luksuriøst og tidløst. De internationale designs og god kvalitet på vores accessories til damer der holder dig stilfuld i mange år. Lad dig inspirere af vores store sortiment, og find et eller flere typer tilbehør til din garderobe. Accessories er den perfekte måde at forny dit udtryk på. Den klassiske, sorte kjole forandrer nemt udtryk med et hurtigt tilbehørs skift. Når du bestiller dit tilbehør hos os, er du sikker på, at du har fundet noget unikt – der findes nemlig kun få antal af hvert design.